• zeilen
  • zeilen
  • zeilen

griekenland bareboat-zeiljacht huur

Wie in het bezit is van een vaarbewijs kan een zeilboot huren en bareboat gaan. Op die manier kun je je eigen route zeilen en in alle vrijheid vakantie vieren en een zeilgebied ontdekken .De mogelijkheden om te zeilen in Griekenland zijn eindeloos. Klik op de foto's voor meer info over zeiljacht huur.

Zeilen Corfu zeilen langs de Cycladen

Zeilen op de Middellandse Zee, Ionische Zee, Egeische Zee, Saronische Zee, de mogelijkheden om te zeilen in Griekenland zijn eindeloos. Tussen Corfu en Kreta, Rhodos en Thassos liggen zeeŽn van zeilmogelijkheden ! Ontdek de schoonheid van het vasteland en de eilanden, bezoek de schilderachtige vissersdorpjes en maak kennis met de vriendelijke en gastvrije bewoners. Kies voor Flottielje zeilen, Bare boat (jachthuur/zelfstandig zeilen) of een meezeilvakantie.

ionische zee

Zeilen Corfu Zeilen Ionische Zee

Zeilen vanaf Corfu. One Way flottieljes Corfu en Lefkas, Sail & Stay; 'n weekje zeilen en verlenging op bijv. Lefkas, Paxos of in Zagoria. Klik op de foto's voor meer informatie.

saronische golf - egeische zee - cycladen

Zeilcursus in Griekenland, meezeilen, flottieljezeilen: Saronische Golf, Ionische Zee (Lefkas) Dodekanese eilanden, Sporaden. Klik op de foto's voor meer informatie. 

Zeilen in Griekenland; dat moet je ervaren hebben!